Kvinnedagen

Mars er den internasjonale kvinnedagen. Dette er ikke ny parole fra Nei til EU men med tanke på vinterens strømkrise har denne parolen vist seg å være brennende aktuell.


Pin Pa Gamle Bilder Fra Norge

Kvinner tjener statistisk sett 86 prosent av det en mann tjener.

. Vi snakker i dag om året 2022 og dagen 0803 i Norge er det fortsatt behov for kvinnedagen 8. 2022 har så langt vært preget av både pandemi og krigen i Ukraina. Det er fortsatt en stor ulikhet når det kommer til inntekt mellom kjønnene.

Kvinnedagen i 2022 er derfor spesielt viktig. Kamp for likelønn og mot ufrivillig deltid Norge er ett av verdens mest likestilte. I år kommer jeg til å gå under parolen Kjerringer mot at EU styrer strømmen.

Ja jeg som mann tenker ikke så mye over det men jeg undres noe. Dette har aktualisert kampen for kvinners rettigheter. I lokalavisa sto det om kvinner som endrer navnet til Arne altså en kampanje.


Gratulerer Med Kvinnedagen Er Den Ikke For Meg Fru Jacobsen Gratulerer Fruktbarhet Parol


Gratulerer Med Dagen Til Alle Kvinner Women S Day Today Best Wishes To All Women Kvinnedagen Womensday2017 Gratulerer Med Dagen Gratulerer Kvinner


Gratulerer Med Kvinnedagen Family Guy Fictional Characters Comics


Pin On Quotes


Pin On Wonderful Quotes


Gratulerer Med Kvinnedagen Alle Sammen Vi Feirer Dagen Med 25 Rabatt Pa Alle Vare Kvinnelige Helter Bruk Rabattkoden Kvinned Design Nettbutikker Gratulerer


Honsestrikk Chickenknitting Rodstromper Til Kvinnedagen 8 Mars Ops Rettet Knitting Charts Knitting Knitting Patterns


Pin Pa Inspiration Is All Around


Pin Pa The Thing I M Making

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel